Banyo dekorasyon stil ve trendleri

Banyo dekorasyon stil ve trendleri

Banyonuzu yeniden şekillendiriyor veya basitçe yeniliyor olun, aşağıdaki en yeni banyo stilleri ve trendleri, dekorasyon fikirleri, yenileme projenize başlamanız için ilham kaynağı olur.

En yeni banyo dekorasyon trendleri neler?

İşte size ve ailenize uygun bir alan yaratmak için stil ile işlevi birleştiren en yeni trendlerden bazıları.

Duvar kağıdı yeniden moda. Cesur, grafik baskılar küçük bir banyoda büyük bir etki yaratabilir.
Siyah, grinin yerini alarak yeni trend renk oldu. Genel tavsiye, bir odayı daha büyük hissettirmek için daha açık renklere bağlı kalmaktır, ancak daha koyu renkler derinlik katar ve bu artık banyo tasarımında benimseniyor.
Doğal ahşap tonları. Hafif seramikler ve diğer organik unsurlarla birleştiğinde ahşap güzel, doğal bir alan yaratır ve banyonuzu daha sıcak ve davetkar hale getirir.
Endüstriyel görünümlü duşakabinler. Bu kabinler daha yaygın olan krom çerçeve yerine siyah çerçeveye sahiptir ve endüstriyel, modern ve çağdaş banyo tasarımlarında yaygındır. Şık siyah ve beyaz unsurlarla ve açık su tesisatı ve parke zemin gibi zıt endüstriyel unsurlarla birleştirilebilirler.
Asma klozetler temiz ve modern bir görünüm yaratır.
Dijital duşlar.Akıllı teknoloji, banyo da dahil olmak üzere evin her köşesine giriyor. Dijital duşlar, duş sıcaklığını ve akış hızını kontrol etmenize ve bir sonraki duşunuz için tercih ettiğiniz sıcaklığı ve akışı kaydetmenize olanak tanır.
Desenli karolar, tuğla görünümlü karoların yerini aldı. Tuğla görünümlü karolar her zaman klasik bir banyo fayansı seçimi olacaktır, ancak trend, daha önemli bir etki yaratabilecek desenli fayanslara doğru ilerliyor. 

Bathroom decorating ideas

Banyonuzun hızlı bir şekilde yenilenmesi gerektiğini düşünüyorsanız, yapabileceğiniz ve önemli bir etkiye sahip olabilecek birkaç küçük değişiklik vardır. Örneğin aydınlatma ve renk, banyonuzun görünümünü değiştirmenin en hızlı ve en ucuz yollarından ikisidir. İşte mekanınızın görünümünü dönüştürmenize yardımcı olacak bazı basit dekorasyon fikirleri.

Aydınlatma armatürlerinizi değiştirin. Avizelerden sarkıt lambalara kadar pek çok banyo aydınlatma stili ile banyonuzun görünümünü anında değiştirecek yeni aydınlatma armatürlerini kolayca bulabilirsiniz. Ve ampulleri takarken en iyisi sarı ışıktan ve soğuk veya flüoresan aydınlatmadan kaçınmak ve banyolarda doğal veya simüle edilmiş doğal ışığa bağlı kalmaktır.
• Duvarları boyayın. Karosuz alanlar için, hızlı bir kat boya, alanınızın görünümünü anında değiştirir. Daha dramatik bir etki yaratmak için sakinleştirici, daha koyu, daha koyu tonlar için deniz mavisi tonları ekleyin.
İçeri biraz doğayı getirin. Banyonuzda ferah ve doğal bir his yaratmak için bitkilerle tanışın. En iyi sonuçlar için buharı seven ve sarmaşık ve eğrelti otları gibi nemli ortamlarda gelişen bitkileri seçin.
• Lavabonun altına saklama kapları veya sepetler koyun. Bu basit depolama cihazı, tezgahlardaki dağınıklığı gidermenize yardımcı olur. Bir dizi renk ve doku arasından seçim yapabilirsiniz. Örneğin hasır sepetler, rustikten moderne bir dizi iç tasarım stili ile toprak hissi verir ve güzel bir şekilde organize eder.
Lavabo bataryaları, çekmece kolları ve havlu askıları gibi armatürleri güncelleyin. Bu ögeler önemsiz görünse de, onları güncellemek banyonuzun görünümünde büyük bir değişiklik yapabilir.